dilluns, 27 d’octubre del 2008

PARTICIPA AL CONCURS FOTOGRÀFIC DEL BARRI !

FOTOCONCURS CLOT PRECARI

Aquest any, des de l'assemblea de joves del barri volem impulsar una nova activitat durant les festes majors, es tracta d'un concurs fotogràfic sobre el barri: FOTOCONCURS CLOT PRECARI ! Com el seu nom indica no busquem només fotografies artístiques sobre el nostre barri, volem que aquestes fotos denunciïn quelcom del barri i així tindrem una plataforma de queixes pels veïns i veïnes del barri on es podran veure imatges crítiques amb el model de barri i societat que tenim. Les bases del concurs són les següents:

-Es poden presentar 2 fotografies per persona a concurs.-Les fotografies han de garantir una qualitat mínima.

-Les fotografies han de garantir un tamany mínim (de foto "normal" o superior).

-Al presentar una fotografia a concurs cal posar-li títol i descriure breument (4 línies màxim) el motiu de la fotografia i de denúncia.

-Les fotografies s'han d'enviar al correu de l'assemblea: ajiclot@gmail.com

-El correu amb la fotografia també ha d'incloure el vostre nom (o sobrenom) i una adreça de contacte (en absència d'aquesta s'usarà la rebuda amb el mail).

-El guanyador es decidirà durant la Fira Boja (al parc del Clot durant tot el dia 16) per votació popular mitjançant una urna que estarà a la parada de l'AJIC junt amb l'exposició esposada. Cada veí i veïna del barri tindrà un vot que podrà dipositar a l'urna.

-En cas d'empat és l'AJIC qui decideix per votació també.

-La guanyadora o guanyador rebrà un correu de resposta usant la direcció que hagi facilitat o bé a la direcció del mail d'enviament de la fotografia. L'impresió del correu servirà de prova per demostrar que s'ha guanyat el concurs.

-El premi consta de: la publicació de la fotografia al butlletí trimestral de l'AJIC, d'una samarreta de l'AJIC, una invitació per a 2 persones pel sopar popular que es celebrarà al Casal Popular La Forja del Clot el dia 22 de Novembre i esperem oferir altres premis encara per confirmar.

En cas de dubte pregunteu sense por mitjançant el correu de l'AJIC i en cas de modificació de les bases rebreu un correu a l'adreça facilitada. Només ens queda animar-vos a participar i recordar que no busquem fotògrafs professionals si no veïns i veïnes crítics amb el seu barri, recordem que el regidor del districte (el sr.Narváez) podrà gaudir de les fotografies participants i exposades durant la Fira Boja i per tant rebre de primera mà les crítiques dels seus ciutadans (potser vota per la teva foto!).

No desaprofitis l'ocasió, ens queda molt per fer i moltes coses a canviar, tu quina tries?!